Spaarpunten systeem

Spaarprogramma
Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling spaarpunten die in te wisselen zijn voor een kortingscode. Voor iedere € 1,- die je besteed in onze webshop exclusief verzendkosten, ontvang je 1 spaarpunt. Om spaarpunten te kunnen sparen dien je ingelogd te zijn met je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan aan.
 
Sparen
Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Spaarpunten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na een goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de spaarpunten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde 500 punten kun je inwisselen voor een kortingscode ter waarde van € 25,- 
 
Geldigheidsduur van de spaarpunten en kortingscode
De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt. De automatisch ontvangen kortingscode is 180 dagen geldig. De gespaarde spaarpunten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor een kortingscode ter waarde van € 25,- en bijvoorbeeld niet voor geld.
 

Aansprakelijkgheid
Classic Beauty & Fashion is niet aanpskrakelijk voor het frauduleus gebruiken van spaarpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit te melden bij Classic Beauty & Fashion.
 

Wijziging spaarprogramma
Classic Beauty & Fashion behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud Classic Beauty & Fashion zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal spaarpunten dat voor een kortingscode nodig is.

Waar kan  ik mijn spaarpunten terug vinden ?
Als je rechts boven op je account clickt zie je in het venster o.a. Spaarprogramma, click daarop en je krijgt 3 tabbladen t.w., Inwisselen, Mijn Korting en Historie. Bij inwisselen zie je links de gespaarde punten en rechts de eventueel gereserveerde punten. De gereserveerde punten zullen binnen 14 dagen worden bijgeschreven. Als er 500 punten gespaard zijn zal de knop "500 punten" oplichten en kan die geactivceerd worden. Bij het activeren zal er een email gezonden worden naar u met de unieke kortingscode. Het tabblad Mijn Korting geeft de al eerder genoten kortingen weer. In Historie kun je faktuurgegevens ophalen en fakuren eventueel downloaden en opslaan of uit printen.

Spelregels
Door gebruik te maken van het Classic Beauty & Fashion spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

© 2020 - 2024 Classic Beauty & Fashion | sitemap | rss