Verzenden, Retouren e/o klachten

RETOUREN ? Bel 06-10347054 of stuur een Whatsapp.

Verzenden / Levertijd

In uw bestelling dient u een keuze te maken in de verzendopties. Verzendkosten bedragen  €4,95 (België € 7,35) en vanaf € 75,- aankoop (België € 90,-) inclusief eventuele retours GRATIS (per order). Classic Beauty & Fashion zal uw keuze / instructie opvolgen. Voor de levertijd is Classic Beauty & Fashion geheel afhankelijk van PostNL. In de regel is het bestellen voor 15:00 uur de volgende dag bezorgd. Het kan natuurlijk voorkomen dat PostNL vertraagd is om wat voor reden dan ook, hier heeft Classic Beauty & Fashion géén invloed op. 

Ruilen

Ruilen kan altijd. (binnen 14 dagen) Indien artikelen geruild worden zullen wij dit behandelen als een nieuwe order. Wij zullen u een link sturen per email om een PostNL retourlabel te genereren, neem hiervoor even contact met ons op. Voordat het retourlabel door u gedownload kan worden vragen wij u vriendelijk hiervoor uw eigen bijdrage te doen van € 6,75 (België € 9,-). Goederen kunnen geruild worden indien de goederen bij ons retour ontvangen zijn conform de in lid 4.2 en 4.3 genoemd in de Algemene Voorwaarden oftewel keurig netjes ongedragen/ongebruikt, ongewassen zonder geuren van parfum oid en in originele verpakking met de originele kaartjes.  Outlet kan niet geruild of geretourneerd worden. Voor de nieuwe zending zullen wij eveneens € 4,95 (België € 7,35) verzendkosten berekenen als de aankoop lager is als € 75,-  (België € 90,-) anders GRATIS

Niet goed geld terug garantie (Retourneren)

Niet goed geld terug garantie. We doen niet moeilijk indien het produkt niet naar uw zin is kunt u dit retourneren, neem hiervoor even contact met ons op. Wij zullen u een link sturen per email om een PostNL retourlabel te genereren. Voordat het retourlabel door u gedownload kan worden vragen wij u vriendelijk hiervoor uw eigen bijdrage te doen van € 6,75 (België € 9,-). Produkten kunnen worden geretourneerd indien ze keurig netjes ongedragen/ongebruikt, ongewassen en originele verpakking met de originele kaartjes worden geretourneerd, conform de in lid 4.2 en 4.3 genoemd in de Algemene Voorwaarden. Outlet kan niet geruild of geretourneerd worden. Voor retours zullen wij na ontvangst direkt het bedrag exclusief verzendkosten aan u restitueren. Voor aankopen vanaf € 75,-  (België € 90,-) waarbij géén verzendkosten berekend waren maar na retourneren onder de  € 75,-  (België € 90,-) komen zullen wij alsnog de verzendkosten van € 4,95  (België € 7,35,-) verrekenen met het te restitueren bedrag.

Klachten

Artikelen e/o verpakkingen met fouten, gebreken e/o beschadigingen

Classic Beauty & Fashion zal altijd uiterste inspanning doen om klachten tot een minimum te beperken. Toch kan het voorkomen dat er klachten zijn. Classic Beauty & Fashion zal voordat de producten verzonden worden de producten controleren op fouten, gebreken e/o beschadigingen. Het kan voorkomen dat producten toch beschadigd raken bijvoorbeeld tijdens postzending. Wij vragen u ook het pakket voor het openen eerst te controleren op dergelijke beschadigingen en als er beschadigingen worden aangetroffen deze te fotograferen alvorens u het pakket open maakt en binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen met Classic Beauty & Fashion hierover daar wij deze moeten aangeven bij PostNL. Als de producten door postzending beschadigd zijn geraakt kunt u deze kosteloos retourneren, wij zullen na ontvangst het nieuwe produkt toe sturen. Mocht het product niet meer leverbaar zullen wij na de retourontvangst het gehele bedrag inclusief eventuele verzendkosten restitueren. 

Als het product uit een onbeschadigde verpakking komt en toch gebreken blijkt te hebben vragen wij u dit ook binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij Classic Beauty & Fashion middels het contact formulier op onze website. Graag ontvangen wij ook duidelijk foto’s van de gebreken op info@classicbeautyandfashion.com. Als gebreken over het product gegrond blijken te zijn kunt u deze kosteloos retourneren en ruilen, wij zullen na de retourontvangst het nieuwe product kosteloos toesturen. Mocht het product niet meer leverbaar zullen wij na de retourontvangst het gehele bedrag inclusief verzendkosten restitueren. 

Overige klachten e/o vragen

Mochten er andere klachten e/o vragen zijn dan over het produkt dan waarderen wij het zeer als u dit kenbaar maakt en vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Bel 06-10347054 of stuur een Whatsapp.

               Algemene Voorwaarden                                                              Contact

© 2020 - 2023 Classic Beauty & Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel