Verzenden, Retouren e/o klachten

RETOUREN ? Bel 06-10347054 of stuur een Whatsapp.

Verzenden / Levertijd

In uw bestelling dient u een keuze te maken in de verzendopties. Verzendkosten bedragen  €5,95 (België € 7,35) en vanaf € 99,- aankoop GRATIS (per order). Classic Beauty & Fashion zal uw keuze / instructie opvolgen. Voor de levertijd is Classic Beauty & Fashion geheel afhankelijk van PostNL. In de regel is het bestellen voor 16:00 uur de volgende dag bezorgd (geen garantie). Het kan natuurlijk voorkomen dat PostNL vertraagd is om wat voor reden dan ook, hier heeft Classic Beauty & Fashion géén invloed op. 

Ruilen

Ruilen kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst. Indien artikelen geruild worden zullen wij dit behandelen als een nieuwe order. Wij zullen u een link sturen per email om een PostNL retourlabel te genereren, neem hiervoor even contact met ons op. Voordat het retourlabel door u gedownload kan worden vragen wij u vriendelijk hiervoor uw eigen bijdrage te doen van € 6,75 (België € 9,-). Goederen kunnen geruild worden indien de goederen bij ons retour ontvangen zijn conform de artikel 7 genoemd in de Algemene Voorwaarden oftewel keurig netjes ongedragen/ongebruikt, ongewassen zonder geuren van parfum oid en mits mogelijk in originele verpakking met de originele kaartjes.  Voor de nieuwe zending zullen wij eveneens € 5,95 (België € 7,35) verzendkosten berekenen als de aankoop lager is als € 99,- anders GRATIS

Niet goed geld terug garantie (Retourneren)

Niet goed geld terug garantie. We doen niet moeilijk indien het produkt niet naar uw zin is kunt u dit retourneren, neem hiervoor even contact met ons op. Wij zullen u een link sturen per email om een PostNL retourlabel te genereren. Voordat het retourlabel door u gedownload kan worden vragen wij u vriendelijk hiervoor uw eigen bijdrage te doen van € 6,75 (België € 9,-). Produkten kunnen worden geretourneerd indien ze keurig netjes ongedragen/ongebruikt, ongewassen en mits  mogelijk in originele verpakking met de originele kaartjes worden geretourneerd, conform de artikel 7 genoemd in de Algemene Voorwaarden. Voor retours zullen wij na ontvangst direkt het bedrag inclusief verzendkosten aan u restitueren. Produkten met een korting vanaf 50% nemen wij  niet terug.

Klachten

Artikelen e/o verpakkingen met fouten, gebreken e/o beschadigingen

Classic Beauty & Fashion zal altijd uiterste inspanning doen om klachten tot een minimum te beperken. Toch kan het voorkomen dat er klachten zijn. Classic Beauty & Fashion zal voordat de producten verzonden worden de producten controleren op fouten, gebreken e/o beschadigingen. Het kan voorkomen dat producten toch beschadigd raken bijvoorbeeld tijdens postzending. Wij vragen u ook het pakket voor het openen eerst te controleren op dergelijke beschadigingen en als er beschadigingen worden aangetroffen deze te fotograferen alvorens u het pakket open maakt en binnen 3 dagen na ontvangst contact op te nemen met Classic Beauty & Fashion hierover daar wij deze moeten aangeven bij PostNL. Als de producten door postzending beschadigd zijn geraakt kunt u deze kosteloos retourneren, wij zullen na ontvangst het nieuwe produkt toe sturen. Mocht het product niet meer leverbaar zullen wij na de retourontvangst direct het gehele bedrag inclusief eventuele verzendkosten restitueren. 

Als het product uit een onbeschadigde verpakking komt en toch gebreken blijkt te hebben vragen wij u dit ook binnen 3 dagen na ontvangst te melden bij Classic Beauty & Fashion Bel 06-10347054 stuur een Whatsapp of gebruik het contact formulier op onze website. Graag ontvangen wij indien mogelijk duidelijke foto’s van de gebreken op info@classicbeautyandfashion.com of Whatsapp. Als gebreken over het product gegrond blijken te zijn kunt u deze kosteloos retourneren en ruilen, wij zullen na de retourontvangst het nieuwe product kosteloos toesturen. Mocht het product niet meer leverbaar zullen wij na de retourontvangst direct het gehele bedrag inclusief verzendkosten restitueren. 

Wij zullen uw klacht in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/ Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Terugbetaling

Classic Beauty & Fashion gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
 

Overige klachten e/o vragen

Mochten er andere klachten e/o vragen zijn dan over het produkt dan waarderen wij het zeer als u dit kenbaar maakt en vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen. Bel 06-10347054 of stuur een Whatsapp.

               Algemene Voorwaarden                                                              Contact

© 2020 - 2024 Classic Beauty & Fashion | sitemap | rss